ثبت صورت جلسه تغییرات شرکت در روند ثبت تغییرات در شرکت ها، از موارد مهمی می باشد که توسط موسسین شرکت ها انجام می شود. بنابراین اگر شرکت به اعمال تغییراتی نیاز پیدا کرد، میتوان در هر زمانی نسبت به تغییر آن اقدام نمود.
ثبت این تغییرات به تدوین و تنظیم صورت جلسه نیاز دارد که در این مقاله قصد داریم درمورد نحوه ثبت صورت جلسه تغییرات و نکات مربوط به آن بپردازیم.
ثبت صورت جلسه تغییرات به چه معناست؟
پس از تمام شدن فرآیند ثبت شرکت موسسین شرکت ها باید برای انجامی تمامی تغییرات و… مراتب را به اداره ثبت شرکت ها اطلاع دهند.
برای این منظور تهیه و تنظیم صورتجلسات مجامع، ضروری می باشد که انجام برخی از تغییرات به تدوین بیش از یک صورتجلسه، نیاز دارد.
انواع صورت جلسه تغییرات:
سه نوع صورت جلسه داریم که شامل موارد ذیل می شود:
●ثبت تغییرات شرکت از طریق ثبت صورت جلسات هیئت مدیره
●ثبت تغییرات شرکت از طریق ثبت صورت جلسات مجمع عمومی عادی
●ثبت تغییرات شرکت از طریق تشکیل ثبت صورت جلسات مجمع عمومی فوق العاده
مراحل ثبت صورت جلسه تغییرات شرکت
●مرحله اول: مشخص کردن نوع تغییرات: در ابتدا کلیه اعضاء هیئت مدیره و سهامداران شرکت، مجمع عمومی و فوق العاده تشکیل داده و در خصوص تغییرات لازم برای شرکت تصمیم گیری می کنند.
این تغییرات میتواند شامل تغییراتی مانند تغییر آدرس دفتر مرکزی، تغییر موضوع فعالیت شرکت، نقل و انتقال سهام، ورود و خروج شریک، انحلال شرکت و… باشد. البته باید تمامی این تصمیمات در حضور تمامی اعضاء و سهامداران شرکت بوده و ذیل صورتجلسه شرکت تنظیم شده امضاء شود.
همچنین اگر تمامی سهامداران حاضر نباشند، مراحل ثبت صورت جلسه تغییرات شرکت با آگهی دعوت صورت می گیرد که دربردارنده شرایط و قوانین مخصوصی است.
●مرحله دوم: اطلاعات شرکت: در این مرحله بایستی کلیه اطلاعات مربوط به شرکت مانند شماره ثبت شرکت، شناسه ملی، نوع شرکت و… را وارد نمایید.
همچنین باید نوع جلسه تشکیل شده را در این مرحله، تعیین کنید که این مجامع شامل مجمع عمومی فوق العاده، مجمع عمومی عادی به فوق العاده و هیئت مدیره می باشد.
●مرحله سوم: تصمیمات جلسه: در این مرحله، تصمیمات که سبب تغییر در شرکت شما می شود را وارد نموده که این تصمیمات، براساس مجمع انتخابی شما، متفاوت است.
همچنین لازم به ذکر است که شما این امکان را دارید که چند تصمیم را در یک مجمع وارد کنید.
●مرحله چهارم: اشخاص جلسه: بعد از انجام تمامی مراحل مذکور در بالا، اطلاعات هویتی تمامی افراد حاضر در جلسه را وارد کرده و سمت اعضاء را مشخص نمایید.
●مرحله پنجم: تایید نهایی و ارسال پرونده: پس از این مرحله، فرآیند تدوین و صورت جلسه شرکت شما بارگذاری می شود که اصل صورت جلسه همراه امضاء تمام اعضا به اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری حوزه فعالیت شما ارسال می شود.
پس از طی مراحل فوق، تغییرات نهایی شرکت خود را پذیرش می کنید. سپس شماره پیگیری را دریافت نموده و کلیه مدارک را به اداره ثبت شرکت ها ارسال می کنید. حدود ۱۰ روز کاری زمان لازم است تا کارشناس اداره ثبت شرکت های واحد مربوط، بررسی ها را بر روی پرونده شما انجام دهد و با تایید نمودن آن، آگهی ثبت صورت جلسه تغییرات شرکت را ارسال کند.
مدارک ثبت صورت جلسه تغییرات شرکت
●نوشته کپی از شناسنامه و کارت ملی بازرسان، سهامداران و اعضاء جدید
●کپی شناسنامه و کارت ملی تمامی اعضاء
●تعداد سهام شرکت و اعضاء
●اسامی افرادی که حق امضاء دارند.
●آدرس و کد پستی شرکت.
●سمت و نقش اعضاء قدیم و جدید
●رونوشت از آخرین آگهی تغییرات
●مبلغ سرمایه و ارزش ریالی
●کپی کارت پایان خدمت اعضاء و بازرسین جدید که باید برابر اصل شده در دفاتر اسناد رسمی باشد.
●سهام برگه دارایی در صورت نقل و انتقال.
هزینه ثبت تغییرات چقدر است؟
به طور کلی، هزینه ثبت تغییرات به تعداد صورت جلسات بستگی دارد. به دلیل این که هر یک از صورت جلسات، ثبت جداگانه و روزنامه رسمی و کثیرالانتشار جداگانه خواهد داشت.
پس در صورتیکه خودتان بدون وکیل و موسسه برای ثبت هر صورت جلسه اقدام کنید، حدود ۲۰۰ هزار تومان هزینه خواهید نمود. ولی اگر همراه با موسسه کار کنید و بدون در نظر گرفتن هزینه روزنامه، حدود ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان برای هر صورت جلسه هزینه خواهید کرد.
نتیجه گیری
بعد از اتمام هر جلسه ای، همه تصمیمات و گفتگوهای جلسه نوشته می شود که به آن صورت جلسه گفته می شود. صورت جلسه برای رسمیت یافتن جلسه، امری ضروری و لازم است.
پس از پایان مراحل تاسیس شرکت، مدیران شرکت قادر خواهند بود تا نسبت به تغییرات آن اقدام کنند.
تغییرات شرکت در قالب تنظیم صورت جلسه، انجام می شود. پس در صورت جلسه، تمامی اقدامات و تصمیمات تصمیم گیری شده در جلسه درج می شود که در این مقاله درمورد مراحل ثبت آن و اقدامات لازم برای ثبت صورت جلسه تغییرات، سخن گفتیم.
امیدواریم که شما همراهان عزیز با مطالعه این مقاله از وبلاگ آگاه ثبت ، به صورت کامل با نحوه ثبت صورت جلسه تغییرات آشنا شده و اطلاعات کافی در این زمینه را کسب کرده باشید.
سوالات متداول
با نحوه ثبت صورت جلسه تغییرات شرکت آشنا نیستم، از چه طریقی اقدام کنم؟
شما می توانید برای ثبت صورت جلسه تغییرات خود از طریق راه های ارتباطی با مشاوران حقوقی ما در تماس باشید تا بصورت کامل راهنمایی شوید.
هزینه صورت جلسه تغییرات شرکت چقدر است ؟
تعرفه ها و قیمت هایی که برای امور حقوقی نظیر تنظیم صورت جلسه، در نظر گرفته شده است، در موسسه حقوقی آگاه ثبت بسیار اقتصادی و به صرفه می باشد. با توجه به نوسانات قیمت در سال های مختلف، برای اطلاع از نرخ دقیق با ما در تماس باشید.
دیدگاه های دیگران
هیچ نظری وجود ندارد.