وکیل شرکت

وکیل شرکتها چیست

وقتی اصطلاح “وکیل شرکتی” را می شنوید چه چیزی را تصور می کنید؟ آیا مردی است یا زنی با کت و شلوار زیبا، کیف در دست دارد و با سرعت از پله های یک ساختمان دولتی با شکوه بالا می رود؟ در حالی که بسیاری از ما می‌توانیم تصویری از آنچه که فکر می‌کنیم یک وکیل شرکت به نظر می‌رسد را تداعی کنیم، بسیاری از ما نمی‌توانیم (دقیقا) تصور کنیم که یک وکیل شرکتی واقعاً در تمام روز چه می‌کند.

در این مقاله راجع به هرآنچه باید راجع به این موضوع بدانید صحبت شده است. همچنین برای اطلاعات کافی و طریقه ثبت شرکت ، ثبت برند و … به صفحات مربوطه مراجعه کنید.

نقش وکیل شرکت چیست؟

وظیفه یک وکیل شرکت این است که موکلان را در مورد حقوق، مسئولیت ها و وظایف خود طبق قانون راهنمایی کند.

هنگامی که یک وکیل شرکتی توسط یک شرکت استخدام می شود، وکیل نماینده نهاد شرکت است، نه سهامداران یا کارکنان آن. این ممکن است یک مفهوم گیج کننده باشد تا زمانی که یاد بگیرید که یک شرکت در واقع مانند یک شخص تحت قانون رفتار می شود.

شرکت یک نهاد حقوقی است که طبق قوانین، معمولاً به منظور انجام تجارت ایجاد می شود. طبق قانون، یک شرکت به عنوان یک نهاد یا “شخص” منحصر به فرد، جدا از صاحبان یا سهامداران آن تلقی می شود.

قانون شرکت ها شامل تمام مسائل حقوقی پیرامون یک شرکت می شود که بسیار زیاد است زیرا شرکت ها تابع مقررات کشور هستند. اکثر کشورها از شرکت ها می خواهند که جلسات منظمی مانند جلسات سالانه سهامداران (مجمع عمومی) را همراه با سایر الزامات برگزار کنند.

وکلای شرکت اطمینان حاصل می کنند که شرکت ها از این قوانین پیروی می کنند و در عین حال انواع دیگر کار را انجام می دهند.

وکیل شرکت کیست؟

دستمزد وکیل شرکت

برخلاف تصور رایج، اکثر وکلای شرکت‌ها به ندرت پا در دادگاه می‌گذارند. در عوض، بیشتر کارهایی که انجام می دهند ماهیت «معامله ای» در نظر گرفته می شود. این بدان معناست که آنها بیشتر وقت خود را صرف کمک به یک شرکت برای جلوگیری از دعوا می کنند.

شرح وظایف وکیل شرکت ها چیست؟

وکیل شرکتها چه وظیفه ای دارد

قراردادها: بررسی، تهیه پیش نویس، و مذاکره برای قراردادهای الزام آور قانونی از طرف شرکت، که می تواند شامل همه چیز از قراردادهای اجاره تا خریدهای چند میلیارد تومانی باشد.

ادغام ها و تملک ها: انجام بررسی های لازم، مذاکره، تهیه پیش نویس و به طور کلی نظارت بر “معاملات” که شامل “ادغام” یک شرکت با شرکت دیگر یا “خرید” (خرید) شرکت دیگر می شود.

حاکمیت شرکتی: کمک به مشتریان برای ایجاد چارچوبی برای نحوه هدایت و کنترل یک شرکت، مانند تهیه پیش نویس اساسنامه، ایجاد آیین نامه، مشاوره به مدیران و مسئولان شرکت در مورد حقوق و مسئولیت هایشان، و سایر سیاست های مورد استفاده برای مدیریت شرکت.

سرمایه گذاری خطرپذیر: کمک به استارتاپ ها یا شرکت های موجود در یافتن سرمایه برای ایجاد یا گسترش کسب و کار، که می تواند شامل تامین مالی خصوصی یا دولتی باشد.

اوراق بهادار: مشاوره به مشتریان در مورد انطباق با قوانین اوراق بهادار، که شامل مقررات پیچیده با هدف جلوگیری از تقلب، آموزش افراد داخلی، و دستکاری بازار، و همچنین ترویج شفافیت، در شرکت های سهامی عام است.

در بسیاری از موارد، وکلای شرکت‌ها در شرکت‌های حقوقی بزرگ یا متوسط ​​که دارای بخش‌های حقوقی شرکت‌ها هستند، کار می‌کنند. بسیاری از وکلای شرکت‌ها تخصص‌ها یا زمینه‌هایی از حقوق شرکت‌ها را دارند که بر روی آنها تمرکز می‌کنند، مانند ادغام ها و تملک ها، سرمایه‌گذاری خطرپذیر یا اوراق بهادار.

وکیل شرکت داخلی چیست؟

برخی از وکلای شرکت در داخل کار می کنند و اکثر شرکت های بزرگ دارای دپارتمان های حقوقی داخلی خود هستند. وکلای شرکت های داخلی به طور کلی طیف گسترده ای از مسائل را مدیریت می کنند.

برای تبدیل شدن به وکیل شرکت چه کاری باید انجام داد؟

شرایط وکیل شرکت

مسیر تبدیل شدن به یک وکیل شرکت با مسیری که برای انجام یک حوزه حقوقی دیگر وجود دارد تفاوت چندانی ندارد. برای تبدیل شدن به یک وکیل شرکت ، فرد باید در دانشکده حقوق شرکت کند تا مدرک دکتری حقوقی (J.D.) را دریافت کند و مجوز فعالیت وکالت خود را داشته باشد.

وکیل شرکت ها به چه مهارت هایی نیاز دارند؟

وکلای شرکت‌ها باید مهارت‌های نوشتاری، ارتباطی و مذاکره عالی داشته باشند زیرا این مهارت‌ها به شدت در کارهای روزمره حقوق شرکت‌ها تکیه می‌کنند.

از آنجایی که حقوق شرکت ها یک حوزه عملی متنوع است که به بسیاری از موضوعات مختلف فراملی، نظارتی و تجاری مربوط می شود، برای وکیل شرکت مهم است که تمایل به یادگیری در مورد بسیاری از زمینه های مختلف حقوقی داشته باشد، مگر اینکه بخواهد در یک حوزه تخصصی تخصص داشته باشد. حوزه هایی مانند قانون اوراق بهادار

علاوه بر این، بسیاری از وکلای شرکت‌ها مشتریان متعددی در صنایع مختلف دارند، به این معنی که آنها باید مایل به یادگیری نکات و نکات این صنایع منحصر به فرد باشند.

در نهایت، وکلای شرکت‌ها به مهارت‌ها و امکاناتی نیاز دارند تا وقتی به موضوع تخصصی که در آن تجربه ندارند، مانند مالیات، استخدام یا املاک و مستغلات، با وکلای دیگر ارتباط برقرار کنند.

چه زمانی یک فرد یا کسب و کار نیاز به وکیل شرکت دارد؟

وکیل شرکتها کیست

یک وکیل شرکت به شرکت ها در مورد نحوه رعایت قوانین و مقررات توصیه می کند، اما این تنها شروع است. در حقیقت، هر فردی که یک سرمایه گذاری تجاری را شروع می کند می تواند از یک وکیل شرکتی بهره مند شود. چرا؟ زیرا وکیل شرکت می تواند به شما در ساختار و برنامه ریزی کسب و کارتان برای موفقیت کمک کند، حتی اگر در نهایت به ساختار تجاری دیگری غیر از یک شرکت بروید.

همیشه ایده خوبی است که وکیل در هیئت مدیره داشته باشید تا اسناد مدیریتی کسب و کار شما را تهیه کند، قراردادها را بررسی کند و به شما در تصمیم گیری های استراتژیک کمک کند.

جمع بندی

همیشه نمی‌توان برای کسب‌وکارهای کوچکتر (یا حتی کسب‌وکارهای متوسط) وکیل شرکت داشته باشد، اما هنگام تشکیل یک کسب‌وکار، هنگام تعطیل کردن یک کسب‌وکار، و حداقل هنگام بروز مشکلات، باید با او مشورت کرد. .

اگر در حال راه اندازی یک سرمایه گذاری تجاری، ثبت شرکت، ثبت برند و یا نیاز به مشاوره در مورد هر چیز دیگری مربوط به معاملات تجاری یا برنامه ریزی هستید، با آگاه ثبت در ارتباط باشید.

دستمزد وکیل شرکت چقدر است؟

حقوق و دستمزد وکیل شرکت بستگی به میزان ساعت حضور، نوع شرکت و … متفاوت است . برای استعلام از بهترین وکلا با آگاه ثبت در ارتباط باشید.

مزیت داشتن وکیل شرکت چیست؟

می تواند در ساختار و برنامه ریزی کسب و کارشما برای پیشرفت و انتخاب راه درست کمک کند.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

 

 

دیدگاه های دیگران
هیچ نظری وجود ندارد.

دیدگاه خود را ثبت کنید

آخرین مقالات

مشاهده همه

تمدید برند

از مهم‌ترین ویژگی‌های مشاغل و کسب و کارهای موفق، داشتن علامت تجاری و برند است. اما هر برند ثبت شده دارای اعتبار محدود می‌باشد و برای استفاده…

ثبت شرکت رایگان

ثبت شرکت رایگان در انواع شرکتهای : سهامی عام، سهامی خاص، مسئولیت محدود، تضامنی، تعاونی، نسبی، مختلط سهامی و غیر سهامی، دانش بنیان و … توسط سامانه…

ثبت شعبه و نمایندگی شرکت

شرکت‌ها و اشخاص حقوقی، گاهاً قصد دارند کسب و کار و فعالیت خود را گسترش دهند و خدمات مربوط به کسب و کار خود را در نقاط…

ثبت مؤسسه حقوقی

مؤسسات حقوقی در دو نوع غیرانتفاعی یا غیرتجاری با هدف انجام اموری غیر از فعالیت‌های تجاری راه اندازی می‌شوند. این مؤسسات می‌توانند به عنوان امور خیریه، پژوهش‌های…