ثبت شرکت دانش بنیان در چندین سال گذشته با پیشرفت چشمگیری روبرو شده است. مشاوران متخصص و باتجربه میتوانند برای بازدهی و راندمان فعالیت شما در این شرکت نقش بسزایی داشته باشند. حوزه علمی و پژوهشی همیشه افراد خاصی را به جامعه معرفی میکند و این افراد باید در یک شرایط بسیار عالی بتوانند فعالیت و توانایی خود را بهدرستی به نمایش بگذارند، شرکت دانش بنیان این شرایط را به نحو احسن فراهم میکند. در ادامه شما را ساختار و شرایط اصلی ثبت شرکت های دانش بنیان بیشتر آشنا میکنیم، همراه ما باشید.
خیلی از افراد خلاق و نوآور که در زمینه های علمی و پژوهشی به صورت خیلی جدی در حال تلاش و تحقیق و توسعه ی علم خود هستند، هنگامی که اولین قدم برای رشد استعداد و تواناییشان را می خواهند بردارند و شروع به ماجراجویی در این راه سخت و دقیق و پرهیجان کنند، ابتدا به سراغ ثبت شرکت دانش بنیان برای سیستماتیک کردن، نظم بخشیدن و اصولی گام برداشتن در این راه میروند.
اما نکته ای که ما را به نوشتن این مقاله برای آگاهی بخشیدن به این اشخاص وا می دارد، این است که؛ ثبت یک شرکت وابسته به اهداف و توانایی های هر گروه در زمینه ی فعالیتشان متفاوت است و عناوین مختلفی دارد که هرکدام از این عناوین ویژگی ها، مزایا و معایب خودش را دارد.
نحوه ثبت شرکت دانش بنیان
اگر به دنبال ثبت شرکت دانش بنیان در ایران هستید، آگاه ثبت می تواند در این مقاله به بسیاری از سوال های شما پاسخ مناسب را دهد. ثبت شرکت دانش بنیان به دلیل مزایا و امکاناتی که برای این گروه از شرکتها دارد، چند سالیست با رشد چشم گیری مواجه شده است و در مدت زمان های نسبتا مناسبی می توان به آن دست یافت.
مراحل و اقداماتی که برای این گروه از شرکت ها باید انجام داد، بسیار سخت نمی باشد اما بهتر است تا یک مشاور متخصص یا افرادی که در این حوزه تجربه انجام چندین پروژه ثبتی را داشته اند، در کنار شما باشند. چرا که از نظر زمان و قیمت تمام شده برای شما بسیار منطقی تر می باشد و می توانید با بالاترین بازدهی، فعالیت خود را انجام دهید. در ادامه به بررسی بیشتری در این باره خواهیم پرداخت.
شرکت دانش بنیان چیست؟
ممکن است تا به حال نام شرکت دانش بنیان را شنیده باشید و این سوال برای تان پیش آمده باشد که شرکت دانش بنیان چیست؟ در پاسخ به این سوال باید گفت شرکت دانش بنیان هم مانند دیگر شرکت های موجود در ایران ثبت رسمی دارد. البته که در این میان فعالیت شرکت دانش بنیان از اهمیت ویژه برخوردار است زیرا در شرکت های دانش بنیان از علم و فناوری افراد مختلف جامعه برای تولید یا ارائه خدمات به خصوصی استفاده می شود.
در حقیقت در چنین شرکت هایی نیروهای زبده که فکر های جدیدی دارند جمع شده و با یکدیگر محصولی را ارائه می دهند که می تواند قدم بزرگی به سمت موفقیت و پیشرفت کشور داشته باشد. اکنون اگر می خواهید اطلاعات بیش تری از شرکت های دانش بنیان مثل ثبت و معایب و مزایای آن ها بدانید پیشنهاد می کنیم که ادامه این مطلب را حتما دنبال کنید
تأسیس شرکت دانش بنیان در حال حاضر رو به افزایش است، البته شما باید در ابتدا ساختار این شرکت را بشناسید. این نوع شرکت بر اساس و پایه تحقق یافتن اهداف علمی، اقتصادی و همچنین دانش شکل میگیرد. طبیعتاً برای گسترش فرهنگ اختراع و نوآوری باید شرکتهایی وجود داشته باشند که در این میان، ثبت شرکت دانش بنیان ضرورت و اهمیت خود را به نمایش میگذارد. با راهاندازی این شرکتها یافتههای پژوهشی کاملاً در راستای تجاریسازی قدم میگذارند.
انواع ثبت شرکت دانش بنیان
شرکت ها در قانون کشور ما، جزو شخصیت های حقوقی به حساب می آیند. پیش از ثبت شرکت های دانش بنیان توسط آگاه ثبت، باید بدانید این گروه از شرکت ها شامل 4 نوع می باشند که به ترتیب بر اساس تحقیق و تخصص به گروه های نوپا1 و 2، تولیدی 1 و 2 تقسیم می شوند. تفاوت این شرکتها با یک دیگر در کیفیت و میزان رشد و ارتقای فناوری، در تولید محصولات خود یا خدمات قابل ارائه آنها می باشد.
همانطور که به احتمال فراوان مطلع هستید شما باید قبل از ثبت شرکت، نوع شرکت و زمینه ی فعالیت خود را مشخص کنید و از همین بابت است که شرکت ها بر اساس تقسیم اختیارات، سرمایه ی اولیه، نحوه ی تصمیم گیری اعضا، ظرفیت لازم جهت گسترش و رشد شرکت و… به ۷ عنوان تقسیم می شود.
-
- شرکت مختلط غیر سهامی
-
- شرکت مختلط سهامی
-
- ثبت شرکت تعاونی تولید و مصرف
از آنجایی که ما در این مقاله به طور خاص بر آنیم که مزایا و ویژگی های شرکت دانش بنیان را بیان کنیم، معذور از پرداختن به توضیح دیگر عناوین مختلف شرکت ها هستیم. و برای اطلاعات هر کدام روی آنها کلیک کنید.
شرایط ثبت شرکت دانش بنیان
از جمله شرایط شرکت دانش بنیان این است که فروش خدمات و محصولات فناوری در یک سال گذشته شرکت، بتواند حداقل درآمد شرکت را بهصورت نیمی از آن تأمین کرده باشد. حداقل 6 ماه باید کارمندان تماموقت این شرکت، سابقه بیمه پرداختی داشته باشند. (حداقل 3 کارمند کفایت میکند.)
مدارک ثبت شرایط شرکت دانش بنیان
رزومه شرکت اولین مدرکی است که برای ثبت شرکت دانش بنیان لازم است. سپس باید اظهارنامه مالیاتی که به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال شده است (آخرین اظهارنامه) را نیز در بین مدارک موردنیاز جای داد. تصاویری همچون اساسنامه شرکت، آگهی روزنامه رسمی شرکت و شرکتنامه رسمی شرکت را نیز بههیچ عنوان نباید در این میان از یاد ببرید. ناگفته نماند که کپی شناسنامه و کارت ملی اعضاء هیئتمدیره و همچنین مدارک تحصیلی اعضاء و مؤسسین جزء مدارک اصلی دیگر برای ثبت این شرکت به شمار میآیند. گزارش کاملی نیز مبنی بر وضعیت حقوقی کارمندان شرکت را باید جزء مدارک اصلی برای ثبت این شرکت تهیه نمود. فهرست بیمه شرکت را نیز باید جزء مدارک قرارداد.
لیست کامل و جامعی از مدارک ثبت شرکت ، برای تاسیس انواع شرکت ها در ایران را می توانید در این مقاله مطالعه نمایید.
هزینه ثبت شرکت دانش بنیان
برای ثبت شرکت دانش بنیان در ایران لازم نیست دغدغه مالی خاصی داشته باشید. البته برخی از شرکتهای مرتبط با ثبت این شرکتها و یا سایتهای مربوطه با دریافت هزینههای بالا، متأسفانه بسیاری از مشتریان را با چالشهای مالی بسیاری روبرو میکنند. سامانه آگاه یک سامانه بسیار مطمئن برای انجام پروسه ثبت این شرکت با هزینهای بسیار پایین و مقرونبهصرفه است. برای محاسبه هزینه ثبت شرکت دانش بنیان نمیتوان هزینه ثابتی را بیان کرد.
برای تاسیس موسسات تجاری و غیر تجاری و ثبت شرکتها در ایران، هزینه هایی نیاز به پرداخت دارند و شرکت های دانش بنیان نیز از این قاعده مستثنی نیستند. به منظور ثبت شرکت دانش بنیان در ایران موارد حقوقی مثل: تهیه مدارک ثبت شرکت، مجوز های لازم، پیگیری برای ثبت در سامانه رسمی و هزینه حق الثبت مواردی هستند که ممکن است نیاز به پرداخت هزینه هایی داشته باشد. برای اطلاع جزئی و دقیق تر در باره تعرفه و قیمت ثبت شرکت های دانش بنیان، می توانید از طریق مشاوره رایگان و تماس با سامانه آگاه ثبت، اطلاعات دقیق را بدست بیاورید.
مراحل ثبت شرکت دانش بنیان
در ابتدا باید شرکت دانش بنیان بهعنوان یک شرکت معمولی و عادی ثبت گردد. سپس مشاورین و کارشناسان سامانه آگاه مدارک گفتهشده را برای شما جهت ثبت ارزیابی میکنند. 1 الی 2 ماه زمان لازم است تا اطلاعات ارزیابی شوند و بهتر است از همان ابتدا مراحل ثبت شرکت دانش بنیان را به گروه مجموعه آگاه بسپارید.
برای ثبت و تاسیس شرکتهای دانش بنیان فرم زیر را ارسال کنید:
مزایای شرکت دانش بنیان
مزایای ثبت شرکت دانش بنیان در ایران کم نیست. استفاده از تسهیلات صندوق قرضالحسنه اولین مزیتی است که این شرکتها میتوانند در نظر بگیرند. قبل از تولید صنعتی قطعاً باید فعالیتهایی را مدیریت کنید، مدیریت فعالیتها قاعدتاً هزینهای میطلبد. به همین دلیل، صندوق قرضالحسنه میتواند از لحاظ مالی این فعالیتها را بهراحتی مدیریت کند. تسهیلات تجاریسازی را نیز نباید از یاد برد. این تسهیلات، ۳۰۰ میلیون الی ۵ میلیارد تومان را برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان ارائه میدهد. ۹ صندوق پژوهش و فناوری و صندوق نوآوری وجود دارد که نسبت به دیگر بانکها، 5% نرخ سود خود ر ا کاهش میدهد.
حدوداً 15 سال درآمدی که از طریق فعالیتهای تحقیق و توسعه به دست میآید، معاف از مالیات است. استقرار شرکت دانش بنیان در پارکهای علم و فناوری و مناطق اقتصادی ویژه در اولویت قرار میگیرد. مؤسسههای پژوهشی دولتی میتوانند سهم خود را در اولویت به شرکت دانش بنیان واگذار کنند.
مزیت های ثبت شرکت دانش بنیان در ایران
-
- افرادی که مشغول فعالیت در این شرکتها می باشند، می توانند از تسهیلات نظام وظیفه برای انجام خدمت سربازی در شرکت های دانش بنیان، بهره مند شوند.
-
- بر اساس ماده ۵ آیین نامه ی اجرایی قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نو آوری، شرکت ها و موسسات دانش بنیان که دارای حداقل ۵۰نفر نیروی انسانی متخصص بیش از ۵سال هستند، می توانند در صورت تشکیل کنسرسیوم جهت فعالیت های موضوع مشارکت دانشگاه ها و شرکت های داخلی و خارجی، به شرط تعلق داشتن اکثریت سهم موسسات دانش بنیان داخلی، با ارائه ی مدارک و اسناد معتبر تا ۲۰درصد از هزینه ی فعالیت های تحقیق و توسعه ی خود را کمک مالی دریافت کنند.
-
- شرایط و تسهیلات مالی و قابلیت سرمایه گذاری های متعدد
شرکت های تازه تاسیس شده میتوانند در صورت داشتن ایده ی کسب و کار اصولی و منسجم، برای ایده های در مرحله ی ارتقا فناوری، کسب فناوری و یا نمونه سازی از تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی با سود کم ۴درصد بهره مند شوند.
نکته:مبالغ بالای ۱۰۰میلیون تومان با تایید مستقیم کمیته ی اعتباری صندوق و بررسی های دقیق تر طرح و ایده امکان پرداخت دارند.
در کل سیاست ترجیحی صندوق، اعطای وام تا سقف ۳۰۰میلیون تومان به موسسات و شرکت هایی ست که در مرحله ی اول از تسهیلات ۱۰۰میلیون تومانی به صورت موفقیت آمیز استفاده کرده و به هدف هایی که تعیین کرده بودند دست پیدا کرده باشند.
همچنین بر اساس ماده ی ۷آیین نامه ی مذکور، شرکت ها و موسسات دانش بنیان تازه تاسیس شده، جهت فعالیت های ثبت اختراع، کسب فناوری و نمونه سازی می توانند از تسهیلات قرض الحسنه ی صندوق پس از بررسی طرح تجاری با دوره ی بازپرداخت حداکثر سه ساله استفاده کنند.
-
- دریافت وام با نرخ بهره مناسب
-
- معافیت از مالیات برای شرکت های نوپا و تولیدی
-
- معافیت از عوارض گمرک و آسوده بودن کار ها
در اجرای مواد 20 و 21 آیین نامه اجرایی ، درآمد مشمول مالیات شرکت ها و موسسات دانش بنیان ناشی از قراردادها و فعالیت های تحقیق و توسعه ، تجاری سازی و تولید محصولات و خدمات دانش بنیان در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ویژه در تولید نرم افزارهای مربوط ، توسط همان شرکت ها و موسسات دانش بنیان به مدت 15 سال پس از تاریخ صدور مجوز برای هر شرکت و یا موسسه دانش بنیان از مالیات موضوع ماده 105 قانون مالیات های مستقیم و همچنین پرداخت عوارض، حقوق گمرکی ، سود بازرگانی و عوارض صادراتی معاف هستند.
این موارد تنها بخشی از مزیت های ثبت شرکت دانش بنیان می باشد. که نیاز مند ارائه مدارک خاص خود نیز می باشد.
معایب شرکت دانش بنیان
برای راهاندازی و تأسیس هر نوع شرکتی قطعاً ریسک و خطرهایی نهفته است. عدم حمایت دولتی بهصورت اختصاصی و برنامهریزیشده از جمله معایبی است که ثبت شرکت دانش بنیان باید به آن توجه کند. بازار داخلی مناسبی برای محصولات و خدمات این شرکتها متأسفانه بهصورت درستی مدیریت نمیشود و همچنین راهیابی به بازارهای خارجی نیز آنچنان منسجم در راستای کار و فعالیت این شرکت قرار نمیگیرد.
هدف از ثبت شرکت های دانش بنیان در ایران
با شکل گیری این نوع از شرکت ها در کشور ایران، بسته به نوع فعالیت و محصولی که تولید می شود، طبیعتا اهداف بسیار زیادی محقق می شود. برای مثال یکی از اهدافی که ثبت سریع شرکت دانش بنیان برای ما به ارمغان می آورد، ایجاد محصولات کاربردی و پخش آن در سطح جامعه با قیمت های مناسب. شاید برایتان سوال باشد که این فعالیت چه سودی خواهد داشت؟ بگذارید با یک مثال برای شما توضیح بدهم: فرض کنید محصولی مانند کیس های کامپیوتری از کشور چین وارد ایران می شود. در این صورت یک شرکت دانش بنیان اگر اقدام به تولید این خدمات کند، در اصل اهداف زیر را محقق ساخته است:
-
- تولید و ایجاد شغل های متعدد
-
- رفع نیاز به محصولات خارجی
-
- قیمت مناسب تر برای ارائه در بازار
-
- رونق اقتصاد کشور
-
- حفظ ارزش پول
-
- امکان صادرات به سایر کشور ها
اعضای شرکت دانش بنیان
کارمندان دولتی و همچنین اعضاء هیئتعلمی انواع دانشگاه و بسیاری از مؤسسههای عالی و پژوهشی میتوانند بهعنوان اعضاء شرکت دانش بنیان شروع به فعالیت کنند. حداقل باید 3 شریک برای ثبت شرکت دانش بنیان اعلام آمادگی کنند.
حداقل سرمایه برای ثبت شرکت دانش بنیان
صد درصد سرمایه یکی از موضوعات بسیار مهم برای راهاندازی و ثبت شرکتی مانند دانش بنیان است. معیارهای مهمی برای برآورد سرمایه ثبت این شرکت وجود دارد. سامانه آگاه میتواند بهصورت تخصصی با کمترین سرمایه و هزینه، شما را برای ثبت شرکتی همچون دانش بنیان آماده کند. البته نمیتوان هزینه ثابتی را در اینجا بیان کرد. بههرحال، ثبت شرکت در ابتدا بهعنوان شرکتی معمولی نیازمند هزینه است. تبدیل شرکت عادی به شرکتی دانش بنیان نیز هزینه میطلبد. ثبت در سامانه ارزیابی موسسهها و شرکتهای دانش بنیان نیز بیهزینه نخواهد بود. بررسی اسناد، توسط دبیرخانه کارگروه و ارجاع به کارگزار ارزیابی نیز قطعاً بیهزینه نیست.
مشاوره رایگان ثبت شرکت دانش بنیان
برای ثبت شرکت دانش بنیان در ایران سامانه آگاه یک انتخاب هوشمندانه است. بههرحال بسیاری از افراد در ابتدا با کمترین سرمایه به ثبت شرکت فکر میکنند و سامانهای همچون آگاه میتواند با مشاوره رایگان به کاهش هزینههای ثبت شرکت نیز کمک کند. بههیچعنوان دریافت مشاورههای تخصصی را قبل از ثبت شرکت فراموش نکنید.
ثبت آنلاین شرکت دانش بنیان
ما در مورد شرایط شرکت دانش بنیان با شما صحبت کردهایم. بهتر است بدانید که با پیشرفت صفحات وب، دیگر کمتر کسی از خدمات آنلاین صرفنظر میکند. پروسه ثبت شرکتی همچون دانش بنیان بهصورت آنلاین بسیار کوتاهتر است و همچنین میتوان از اتلاف انرژی و زمان و علیالخصوص هزینه هم جلوگیری کنید. سامانه آگاه ثبت شرکت آنلاین دانش بنیان را با کمترین هزینه به شما پیشنهاد میدهد.
خدمات شرکت های دانش بنیان
خدمات این گروه از شرکت ها که می توان به راحتی اقدام به ثبت آنها کرد، به دو گروه کلی سطح یک و سطح دو، تقسیم می شود. گروه اول شامل کالا ها و خدماتی می باشد که در زمینه فناوری با ارزش افزوده بالا و با کیفیت مناسب، قابل تائید در کار گروه دانش بنیان باشد. گروه دوم که با نام سطح دو شناخته می شود نسبت به گروه اول به دانش و تخصص بسیار بالایی نیاز نداشته اما در هر حال، هر دو محصول و خدمات سطح یک یا دو، زیر مجموعه ثبت شرکت دانش بنیان به حساب می آیند.
وکیل ثبت شرکت دانش بنیان کیست؟
همه افرادی که برای ثبت شرکت دانش بنیان اقدام می کنند قطعاً همه اطلاعات را نمی دانند زیرا قوانین و مقرراتی در این راه وجود دارد که همه افراد باید آن را رعایت کنند اما هیچ کس بهتر از یک وکیل نمی تواند شما را در این راه یاری نماید. بنابراین زمان آن فرا رسیده که اگر قرار است برای تاسیس و ثبت شرکت دانش بنیان اقدام کنید به بهترین وکیل ثبت شرکت مراجعه نمایید.
زیرا وکیلانی که ثبت شرکت دانش بنیان را انجام می دهند تحصیلات و تجربه ای را کسب نموده اند که به راحتی می توانند فرایند و روند ثبت شرکت را دنبال نموده و سریع تر از هر چیز دیگر آن را پیش ببرند. پس اگر شما هم ایده یا فکر خلاقانه ای دارید که می خواهید آن را تبدیل به یک محصول و در نهایت به افراد ارائه دهید زمان آن رسیده که شرکت دانش بنیان خود را به کمک وکیل ثبت شرکت دانش بنیان ثبت و تاسیس نمایید.
سامانه ثبت شرکت دانش بنیان آگاه ثبت
برای ثبت شرکت دانش بنیان میتوانید از خدمات مشاوره آنلاین و رایگان سامانه آگاه استفاده کنید. اختراع و نوآوری، اولین دلایل برای راهاندازی و ثبت شرکتهای دانش بنیان هستند. بههرحال شرایط، مراحل و هزینهای برای ثبت شرکت وجود دارد که در این مقاله بهصورت مختصر ولی مفید به آنها پرداختهایم. برای این کار کافیست از طریق تماس یا تکمیل فرم های موجود، درخواست خود را درج نمایید.
کلام آخر
ثبت شرکت دانش بنیان در ایران و شهر های آن، می تواند در سریع ترین زمان با کمترین قیمت و هزینه توسط آگاه ثبت انجام شده و نگران گذراندن مراحل قانونی آن بصورت شخصی نباشید. مزایا و خدماتی که ثبت این شرکت ها در اختیار شما قرار می دهد، بسیار کاربردی بوده و می توانید در طی یک الی دو سال، سرمایه قابل توجهی را کسب کنید. البته رعایت اصول حرفه ای بازر یابی و مواردی از این دست را نیز نباید فراموش کنید.
جمع بندی
همان طور که در این مقاله از سامانه ثبت شرکت آگاه ثبت گفتیم، شرکت دانش بنیان در واقع شرکتی است که ایده های خلاقانه و علم و فناوری افراد را به صورت محصولات یا خدماتی برای دیگر افراد جامعه ارائه می دهد. البته که این خدمات و محصولات برای تولید و ارائه باید مراحل مختلفی را بگذرانند. علاوه بر آن ثبت شرکت دانش بنیان دارای مزایای بسیار زیادی است که باعث شده افراد زیادی برای خلق محصولات خلاقانه خود به سمت ثبت آن بروند.
برای مثال می توان دریافت تسهیلات و وام با بهره کم و معافیت از مالیات و هم چنین تسهیلات نظام وظیفه و سربازی را نام برد. البته که در این میان و معایبی مثل طولانی شدن زمان ثبت و همچنین ارائه خدمات و محصولات در شرکت دانش بنیان وجود خواهد داشت زیرا همه محصولات باید به تایید و ثبت برسند. ثبت شرکت دانش بنیان با ارائه مدارک مختلفی انجام می شود که همه این مدارک را در بند های قبل خدمت تان ارائه دادیم. هرچند که در این راه وکیل ثبت شرکت دانش بنیان نیز می تواند کمک بسیار مناسبی به حساب آید.
تفاوت هزینه ثبت شرکت دانش بنیان در ایران و خارج چقدر است؟
هزینه ثبت شرکت در ایران و کشور های خارجی، در نوع دانش بنیان، با یکدیگر تفاوت های چشم گیری دارند و برای استعلام قیمت ها با ما در تماس باشید تا با توجه به شهر و کشور مورد نظر، اقتصادی ترین تعرفه ها را به شما اعلام کنیم.
شرایط تاسیس شرکت دانش بنیان در ایران چیست؟
ثبت این دسته از شرکتها در سامانه رسمی، نیازمند بررسی فعالیت شما می باشد و بصورت کلی مراحل سختی را در پیش نخواهید داشت. برای دریافت راهنمایی بیشتر و بررسی شرایط شما، می توانید با ما در تماس باشید.
اولین مرحله برای ثبت شرکت دانش بنیان چیست؟
ابتدا باید همانند سایر شرکت ها اقدام به ثبت شرکت خود نمایید تا وارد مراحل بعدی شوید.
[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
دیدگاه های دیگران
سلام کاربر گرامی لطفا با موسسه در تماس باشید 02141858000
سلام مدیر یک شرکت صادرات ماهی هستم برای دانش بنیان شدن راهنمایی بفرمایید
سلام ما یک شرکت داریم و میخوایم این شرکت رو دانش بنیان کنیم. میخواستم ببینم هزینه ثبت شرکت دانش بنیان برای هر نوع شرکت یکی هست؟ و تعرفه ثبت دانش بنیان چقدره؟